Κ18

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ 

Ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία των μαλλιών…

Το ‘’ΠΕΠΤΙΔΙΟ Κ18’’ αποτελεί τη μοναδική θεραπεία πεπτιδίου που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αντιστρέφει την φθορά των μαλλιών από ντεκαπάζ, χημικές εργασίες και θερμότητα. 

Τα προϊόντα Κ18 συνδυάζονται αρμονικά με όλες τις τεχνικές και υπηρεσίες κομμωτηρίου. Σε μόλις 4 λεπτά βελτιώνουν και βοηθούν τις τεχνικές μαλλιών με στόχο την απόκτηση γερών και δυνατών μαλλιών. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη συνηθισμένη διαδικασία που ακολουθείτε στην εκάστοτε υπηρεσία. Τα προϊόντα Κ18 δεν επηρεάζουν την απόχρωση των μαλλιών ούτε αλλάζουν τη διαδικασία της τεχνικής, απλώς χρειάζονται 4 επιπλέον λεπτά αναμονής για να δράσουν.

Τι κάνει το Κ18 Pro Mist;

Το Κ18 Mist είναι ένα ελαφριάς σύνθεσης spray μαλλιών που ενδυναμώνει και καταπολεμά την υπάρχουσα φθορά στα μαλλιά και εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία κομμωτηρίου και χημική διαδικασία. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αναδομεί τα φθαρμένα μαλλιά μέσα από μια θεραπεία διαρκείας 4 λεπτών. Το ελαφριά αλκαλικό pH του με τιμές 7.5-8.0 σχεδιάστηκε για να διεισδύει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα βαθύτερα εσωτερικά στρώματα της τρίχας εστιάζοντας στα σημεία που έχουν υποστεί φθορά.

Μετά την απορρόφηση του από το εσωτερικό της τρίχας, το K18Peptide ενδυναμώνει και επαναφέρει την ελαστικότητά της.

Τι κάνει η Κ18 Μάσκα

Η επαγγελματική μάσκα Κ18 είναι το προϊόν που εφαρμόζεται μετά τη θεραπεία κομμωτηρίου, η οποία πραγματοποιείται σε δύο στάδια, αναδομώντας σε βάθος τα μαλλιά και καταπολεμώντας τη φθορά που έχουν υποστεί από τις διάφορες χημικές υπηρεσίες. Με τιμές pH 5.0-6.0, αυτή η πρωτοποριακή φόρμουλα βοηθά στην ενδυνάμωση και την αναδόμηση της τρίχας χάρη στο πεπτίδιο που δρα σε βάθος επανορθώνοντας τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες(αλυσίδες κερατίνης) και διατηρώντας ταυτόχρονα τα μαλλιά απαλά και μαλακά. 

Προϊόντα Κ18

Κάντε εγγραφή και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία!

Η έκπτωση δεν ισχύει για προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά. Συνεπώς το κουπόνι θα λειτουργήσει μόνον για τα προϊόντα του καλαθιού που δεν βρίσκονται σε προσφορά.