Το Olaplex είναι μια παγκόσμια καινοτομία, που αλλάζει τα δεδομένα στις υπηρεσίες κομμωτηρίου. Δεν περιέχει σιλικόνη, θειικά ή φθαλικά συστατικά, διαιθανολαμίνη και αλδεΰδες και αποκαθιστά τους κατεστραμμένους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας οι οποίοι έχουν σπάσει κατά τη διάρκεια της θερμικής ή χημικής επεξεργασίας των μαλλιών, διατηρώντας την ακεραιότητά τους και προστατεύοντας τη σύνθεσή τους. Τα μαλλιά σας παραμένουν λεία, απαλά και υγιή.

Το Olaplex No.1 , είναι το πρώτο στάδιο της επαγγελματικής διαδικασίας, η οποία αναδομεί την τρίχα και προλαμβάνει τη φθορά της κατά τη διάρκεια της βαφής ή του ντεκαπάζ. Με το Olaplex No.2, ολοκληρώνεται η επαγγελματική φάση της θεραπείας. Τελειοποιεί την αναδόμηση που έχει ξεκινήσει το No.1 και αφήνει τα μαλλιά πιο δυνατά και υγιή από ποτέ. Το No.2 είναι υποχρεωτικό στάδιο της διαδικασίας αναδόμησης και πάντα εφαρμόζεται μετά το No.1.

Το Olaplex No.3, είναι η συντήρηση της θεραπείας στο σπίτι. Με χρήση μια φορά την εβδομάδα, αποτρέπουμε το σπάσιμο των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες. Το No.4 και Νο.5, δηλαδή το σαμπουάν και conditioner αντίστοιχα, αποτελούν τα στάδια της ολοκλήρωσης της επαγγελματικής θεραπείας, στο σπίτι. Προσφέρουν αξεπέραστη λάμψη και δύναμη, μειώνουν το σπάσιμο και το φριζάρισμα και δίνουν τα απαραίτητα ενυδατικά στοιχεία.