Η Malibu C Wellness Inc. είναι μια ιδιωτική εταιρία παραγωγής με βάση την Αμερική, περισσότερο γνωστή ως η πρωτοπόρος στις λύσεις ευεξίας των μαλλιών, του τριχωτού, της κεφαλής και του δέρματος στον χώρο της βιομηχανίας της επαγγελματικής ομορφιάς.

Η συλλογή ομορφιάς της Malibu C περιλαμβάνει λύσεις για τα μαλλιά και το δέρμα που εξυπηρετούν ως όραμα την απαλότητα, βασισμένη στην επιστήμη και όχι σε τεχνικές Marketing. Από το 1985 η αποστολή της έχει δοκιμαστεί και έχει επαληθευτεί στην επίλυση προβλημάτων, με εξατομικευμένες θεραπείες ευεξίας, χρησιμοποιώντας πατενταρισμένες τεχνολογίες εμπνευσμένες από την φύση.

Γεννημένα σαν μια συμμαχία ανάμεσα στην ομορφιά, την υγεία και την φύση, τα 100% vegan προϊόντα της Malibu C είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν σε βάθος, να ενδυναμώνουν και να αναδομούν τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα.

Η αντιμετώπιση της οξείδωσης

Η οξείδωση είναι το αποτέλεσμα της ρύπανσης της τρίχας από οποιονδήποτε εξωγενές στοιχείο και από παράγοντες που δεν της επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία της όπως οι παθήσεις του τριχωτού.

  • Νερό: το νερό περιέχει άλατα πολύ βλαβερά για τα μαλλιά (χλώριο, μέταλλα, άλατα).
  • Βαφές ή χημικές εργασίες: Μιλάμε για την υπεροξείδωση του τριχωτού. Τα οξυζενέ της βαφής που λειτουργεί στο κεφάλι για 72 ολόκληρες ώρες.
  • Κατάλοιπα φαρμάκων: Τα οποία αλλάζουν τελείως τη σύσταση των μαλλιών (π.χ. σίδηρος εγκυμοσύνης).
  • Ατμόσφαιρα: η οποία με το οξυγόνο, δημιουργεί την οξείδωση η οποία προκαλεί γήρανση.
  • Προϊόντα styling: τα οποία δε φεύγουν από το τριχωτό 100% με το λούσιμο και προκαλούν πιτυρίδα και ξηροδερμία.
  • Ο ήλιος, η πισίνα, η θάλασσα, δημιουργούν επίσης υπεροξείδωση.

Τι είναι το προϊόν της Malibu C?

Είναι ένα 100% vegan προϊόν (μη δοκιμασμένο σε ζώα, νερό, γη ,φυτά), εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες και βιταμίνη C η οποία είναι αντιοξειδωτική, σε μορφή κρυστάλλων, σε αεροστεγές κλεισμένο σακουλάκι που ενεργοποιείται μόνο με νερό.

Τι κάνει?

Αντιμετωπίζει κάθε είδους οξείδωση. Φέρνει την τρίχα στην παρθενική της μορφή και αποτρέπει την γήρανση της. Καθαρίζει την πιτυρίδα, προσφέρει υγεία στο τριχωτό και σταματάει τη φαγούρα μετά τη βαφή. Τα μαλλιά δείχνουν υγιή, ζωντανά και όλα αυτά με 100% φυσικό τρόπο και χωρίς καμία χημική διεργασία.

Φέραμε κάτι πρωτοποριακό στα καταστήματά μας.

Για πρώτη φορά σταματάμε την οξείδωση στο τριχωτό.