Είναι πλέον πασίγνωστο ότι μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών με την επαναστατική μέθοδο του μόνιμου μακιγιάζ. Στα καταστήματά μας διαθέτουμε υποαλλεργικά χρώματα, ειδικά για δερματοστιξία προσώπου, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένες γνώσεις προσωπολογίας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας με πλήρως αποστειρωμένο εξοπλισμό σας εγγυόμαστε ότι θα αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, χωρίς πόνο ή ερεθισμό και επούλωση σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν συζήτηση κατά την οποία θα σας λύσουμε όλες τις απορίες, θα γινεί διάγνωση του σχήματος προσώπου σας καθώς και της ιδανικής μεθόδου εφαρμογής για εσάς.

Μέθοδοι εφαρμογής μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών:

Τρίχα-τρίχα

Επιλέγοντας τη συγκεκριμένη μέθοδο το αποτέλεσμα θα είναι 100% φυσικό. Με ειδική λεπτή αποστειρωμένη μιας χρήσεως βελόνα, δημιουργούμε τρίχες γεμίζοντας τα κενά των φρυδιών σας. Ιδανική μέθοδος για περιπτώσεις αλλωπεκίας , πολύ λεπτά κατεστραμμένα φρύδια ή πολύ ξανθές τρίχες φρυδιών που φαίνονται ανύπαρκτες.

Ντεγκραντάρισμα

Το αποτέλεσμα του ντεγκρανταρισματος είναι κοινό με εκείνο που δίνει το τόνισμα με μολύβι φρυδιών. Συνιστάται σε γυναίκες των οποίων τα φρύδια είναι πυκνά και χρειάζονται απλά σχηματισμό και τόνισμα.